Om oss

God erfaring

Vi har drevet firmaet på deltid ved siden av arbeidet i elverksbransjen, men begynte å drive det på heltid i 2003. Før det har begge også jobbet som linjemontører. Det har gitt oss mye god erfaring med bruk av motorsag under krevende situasjoner.

Godt kvalifiserte

Pga vår gode erfaring er vi særdeles godt kvalifiserte for oppdrag med felling eller beskjæring av trær som ligger nær strømførende ledninger, og vet da hva vi kan tillate oss. Vi innehar montørsertifikat for høyspenning og lavspenning.

VÅRE NEDSLAGSFELT

Våre oppdrag er rettet mot privatpersoner, bedrifter, offentlige etater og netteiere (elforsyning). Vi holder til i Drøbak og tar oppdrag rundt i sentrale Østlandsområde og der det er ønskelig å benytte oss. Hovedområde er Follo, Østfold, Oslo og Akershus.

Skoglund og Haukeland AS

Trefelling og trepleiefirmaet Skoglund & Haukeland AS er et selskap med god kompetanse innen faget. Selskapet har i dag to ansatte: Tore Skoglund og Randulf Haukeland.

Begge har utdannelse innen faget og har avlagt en europeisk sertifiseringseksamen (European Tree Worker) som gjelder for trepleiere (arborister). Vi innehar derfor en god fagkunnskap som kreves for oppdrag i mange europeiske land.

Ved å bruke oss er du derfor sikret kvalitet og et trygt og godt resultat da vi innehar god fagkunnskap, har mye erfaring og bruker riktig utstyr for oppdraget.

Behov for våre tjenester? Ta kontakt i dag!